faktura i butikk integrasjon mellom systemer

Som butikkeier har du sikkert ligget våken og lurt på hvordan dere skal kunne øke omsetning ved å få kundene til å handle litt mer. Det er ofte lite som skal til. Gode betalingsløsninger er ofte lettere å tilby enn å hele tiden måtte markedsføre rabatterte produkter i butikken.

Slik tar du grep - la kundene utsette betalingen

Det er mange grep dere kan ta for å tilrettelegge for økt salg. Tradisjonell markedsføring fungerer ofte svært bra, men har også en kostnadsside. Gode og effektive betalingsløsninger hvor du som butikkeier slipper å måtte ta finansiell risiko og samtidig øker salget, er godt kjent i netthandelen. Nå kommer også løsningene i sentrumsbutikkene.

En betalingsløsning med mulighet for å betale med faktura i butikken gir kundene muligheten til å utsette eller dele opp betalingen for varene eller tjenestene deres. Vi vet at svært mange kunder ønsker seg dette. Så kan det kombineres? At dere tilbyr utsatt betaling til kunde og likevel mottar pengene kjapt?

Ja, det kan det. Så fort du tilbyr kunden en faktura, altså utsatt betaling, så kan du nemlig selge denne fakturaen videre. Og da har du pengene på konto dagen etter, minus et lite gebyr på mellom en og fem prosent. Likviditet er lik betalingsevne.

Dette kan skje i det øyeblikket kjøpet blir gjort, eller det kan skje senere, når dere ser at dere trenger penger. Vi i Conecto tar oss av all den videre kommunikasjonen med kunden. Kredittsjekk, utsettelse, oppdeling og oppfølging.

Slik får Conecto utsatt betaling til å fungere

Når dere skal implementere dette i butikken, trenger dere en betalingspartner som både kan sørge for at kundene faktisk får utsatt betaling, og gir dere oppgjør når handelen er i boks.

Det må også være en partner som ikke innlemmer noe kredittkort i løsningen, som følger med, siden ingen kunder egentlig ønsker seg enda et kort som ligger i skuffen og pådrar seg årsgebyrer.

Vi kopler sammen de to systemene våre. Vi kan til og med integrere løsningene våre rett i kassasystemet eller ERP-systemet deres. Det krever litt programmering, men er ingen stor operasjon. Tilby derfor kunden faktura i butikken og selg fordringen din.

Velg en løsning der dere i praksis selger fakturaen mens dere avslutter handelen. Da er det bare for selgerne deres å spørre om kundene vil utsette betalingen, så får de en lenke rett inn i mobiltelefonen sin, og vi er i gang.

Ikke glem at dette gjør at dere øker omsetningen i butikken.

Les mer om integrasjon mellom regnskap og inkasso