IMG_0635_edited2.jpg

Vil du kjenne til de viktigste betalingstrendene og bli flinkere til å jobbe med kreditt og innfordring?  Modhi sine mange flinke medarbeidere vil dele av sin erfaring med deg på vår nye blogg Smarterebetaling.no

Vi har nå lansert vår blogg som vi håper skal vekke interesse hos deg som jobber for å holde orden på ditt selskaps penger. Enten du er daglig leder, økonomisjef, salgs- markedssjef eller har ansvaret for ditt selskaps utestående fordringer så har vi godt innhold her som både gir deg faglig påbygging og relevant informasjon.

 

Forklarer fenomenene

Smarterebetaling.no skal gi deg økt innsikt om temaer som er av strategisk betydning for din bedrift enten den er liten, mellomstor eller stor. Vi vet du er opptatt av å følge med i den rasende utviklingen som skjer innen bank- og finans og hva det er som påvirker denne utviklingen. Derfor forklarer vi deg hva som ligger bak fenomenene og vi ser inn i glasskula og forsøker å spå om fremtidens trender.

Last ned guide: 8 nyvinninger som forandret betalingsmodeller og strategi

Last ned ebøker

I første omgang kan du lese om betalingsmodeller og strategivalg, og om kreditt og likviditet. Vi tilbyr deg også en nedlastbar guide hvor du kan lese om åtte nyvinninger som forandret måten vi tenker rundt betaling. For eksempel Uber, Klarna, Bitcoin og Apple. I tillegg kan du laste ned en ebok hvor vi forteller deg hvordan du blir en helt i ledergruppa.

 Last ned e-bok om kreditt og innfordring: Slik blir du superhelt i ledergruppa

Ta gjerne kontakt

Vi håper du vil finne stoff i våre bloggartikler, i våre ebøker og guider og på våre faglige temasider som svarer på dine utfordringer, som tiltaler deg og hvor du kan bli enda litt klokere. Vi lytter til konstruktive tilbakemeldinger, ris og ros, så ikke nøl med å ta kontakt.

Du kan også lese mer om temaene vi skriver om på samlesidene: Betalingsmodeller og Strategi og Dette skal du vite om kreditt og innfordring.