rebrand_modhi_v13-cs

Økonomien strekker seg ut over landegrenser. Nå blir Conecto en del av Modhi Finance, et inkasso- og porteføljekjøpsselskap med virksomhet i Norge, Sverige og Finland og med sterke røtter i det norske sparebankvesenet.

Conecto har skiftet navn til Modhi Norge etter sammenslåingen og vil fortsette å tilby de samme tjenestene som våre kunder er godt kjent med i dag. I tillegg vil vi utvide vårt tilbud. Satsningen fører dessuten med seg store ambisjoner for Modhi Norge. Etter et meget godt år i 2020 med stor vekst i omsetning og nye kunder, er ambisjonen ytterligere sterk vekst i 2021 og årene fremover.

Nye tjenester på purrestadiet, som bidrar til at våre kunder unngår å sende sine kunder til inkasso, blir svært godt mottatt. I tillegg kan vi som en del av Modhi-konsernet tilby finansieringsløsninger for kjøp av misligholdet fordringer som frigjør midler og letter balansen for våre kunder.

Solid kapitalgrunnlag

Rolf Eek-Johansen, administrerende direktør i Modhi FinanceRolf Eek-Johansen (bildet) som er administrerende direktør i Modhi Finance, peker ut kursen når han sier at vår ambisjon er å utfordre det etablerte inkassomarkedet, ikke bare i Norge, men i Norden - der banker sjelden er til stede på eiersiden.

Med et sterkt eierskap i sparebankvesenet i ryggen har vi et solid kapitalgrunnlag for videre vekst, samtidig som vi har en innebygd kultur for høy bankmessig standard og verdigrunnlag. Modhi handler om å ta et samfunnsansvar og sikre inntekter og arbeidsplasser gjennom sunn økonomi. Dette vet vi er viktige vurderingskriterier for våre kunder.

For å levere kvalitet, mener vi det er viktig å møte våre kunder der de er. Mange av våre større bedriftskunder og virksomheter er aktive på tvers av landegrensene. Ved å være til stede i Norge, Sverige og Finland kan vi tilby et helhetlig, nordisk tilbud, som dermed styrker våre kundeforhold ytterligere.

Ambisjoner over landegrensene

Modhi- konsernet tar mål av seg til å bli en ledende leverandør i Norden innen inkasso-og porteføljekjøp for finansinstitusjoner og større virksomheter som yter kreditt til sine kunder.

På bare ni måneder har Modhi etablert inkassovirksomhet i Sverige, som allerede ved produksjonsstart inngikk flere kontrakter for kjøp av porteføljer. Sist ut er Modhis oppkjøp av Debtia Oy i Finland, som er et «startup» inkassoselskap med tidligere erfarne inkassoressurser både i drift og ledelse. Modhi- konsernet har nær 200 ansatte, 9000 kunder og håndterer mer enn 1,2 milliarder Euro i fordringer.

Vi er stolte av å være en del av dette konsernet og føler oss sikre på at vi vil få en fortjent plass i våre kunders bevissthet gjennom å ivareta hver enkelt bedrift som kjøper våre tjenester, på en god måte.

Bli kunde på 1-2-3 og registrer ditt firma og dine inkassosaker elektronisk Registrer deg her